Over Stock 10

Het verhaal van Stock 10

 

Het is bijna 10 jaar geleden dat mijn droom is uitgekomen. Ik heb van mijn hobby, mijn grote passie, mijn werk gemaakt.

 

Waar begon het allemaal?

 

Het begon allemaal 10 jaar geleden. Hier heb ik een switch gemaakt die mijn leven heeft veranderd. Dit was een spannende keuze, maar vooral de beste keuze die ik ooit heb gemaakt. In 2008 ben ik gestopt met een eigen zaak in de detailhandel. Ik wilde super graag mijn creativiteit uiten. Daarom ben ik gestart met een styling opleiding.

 

Dat was heel erg spannend en op de één of andere manier hou ik daar wel van. In de jaren daarna heb ik allerlei creatieve uitdagingen mogen beleven. Zo kwam ik als Visual Merchandiser bij een jeans bedrijf terecht waar ik de visual merchandising mocht doen voor 17 winkels in Flevoland, Overijssel en Friesland.

 

Van mijn hobby mijn werk maken

 

Als hobby was ik regelmatig meubels aan het restaureren. Van het één kwam het ander. Op een gegeven moment kwam er een prachtige ruimte vrij kwam op de Industrieweg 46H in Grootebroek. Ik wist het meteen! Dit was een ideale ruimte om een woonloods te starten voor mijn meubels en restauratiewerk.

 

En dan moet je een keuze maken…

 

Kies ik voor het leven als zelfstandig onderneemster of blijf ik werken in loondienst als Visual merchandiser bij een jeans bedrijf? Je raadt het waarschijnlijk al. Ik ben nu trotse eigenaresse van Stock10. Bij Stock 10 verkoop ik nieuwe en gebruikte industriële meubels omdat dat dit het dichtste bij me ligt; sterk, stoer en robuust, meubels met karakter. Ik heb mijn hart gevolgd en dat zou ik iedereen willen aanraden!

 

Liefs Miranda X

 

Neem contact op

 

Laat je op de hoogte houden

Alle tips en inspiratie gewoon in uw inbox