Interieur Styling

Voor elk interieur een advies op maat

 

Ben jij uitgekeken op jouw huidige interieur? Ben jij niet helemaal tevreden met je inrichting?
Veel mensen vinden het lastig om hun huis precies in te richten zoals zij het willen. Bij Stock10 worden jouw woonwensen werkelijkheid. Onze interieurstyliste helpt van advies tot volledige uitwerking om van jouw huis, jouw nieuwe thuis te maken. Stock10 heeft alles in huis om elke ruimte perfect in te richten.

 

Ik wil advies op maat

Interieur styling

Jouw toekomstige vintage bank is onze specialisatie

 

Onze specialisatie zijn vintage Chesterfield banken en fauteuils voor een betaalbare prijs. Deze vintage banken passen zowel in een traditionele inrichting als in een moderne interieur. Wilt u een Chesterfield bank huren? Geen probleem! Bij Stock10 kunt u er voor kiezen om een vintage bank te huren. Wij bezorgen door het hele land. Benieuwd naar onze modellen?

 

Bekijk het aanbod

Visual merchandising

Wij creëren een experience op maat in jouw winkel

 

Een goede presentatie in de winkel bepaald jouw imago én stimuleert de verkoop. Veel winkeliers weten niet hoe zij producten goed moeten presenteren. Daarom helpt Stock10 met de visual merchandising van je winkel. Het is onze taak om jouw visual merchandising of productpresentatie aantrekkelijk te maken. Hierdoor creëren wij een beleving in jouw winkel.

 

Vraag naar de mogelijkheden

Wie hebben wij al blij kunnen maken

Laat je op de hoogte houden

Alle tips en inspiratie gewoon in uw inbox